Merken Interstil | Berg&Berg

Interstil

Berg&Berg in Haarlem is de erkende interieuradviseur voor Interstil voor jouw regio. Wij bieden dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Interstil, maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die je helpen bij het realiseren van de beste deal. Kies je voor Interstil, dan kies je voor innovatieve systemen voor het ophangen van jouw roedes en rails. Wij nemen jouw bewuste keuze voor Interstil graag serieus. Woon je in de regio Haarlem, Bloemendaal en Santpoort. Kom naar Berg&Berg in Haarlem voor een bezoek aan onze woonwinkel of maak een afspraak, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden. 

Interstil bekroond design

Interstil is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van hoogwaardige gordijnstoffen, railsystemen en technologie voor vlakke paneelgordijnen. Met een sterke nadruk op innovatie, design en vakmanschap, heeft Interstil zich gevestigd als een toonaangevende leverancier in de interieurtextielindustrie.

Het assortiment van Interstil omvat een uitgebreide selectie gordijnstoffen, variërend van klassiek tot eigentijds, en van subtiele texturen tot gedurfde patronen. Deze gordijnstoffen worden zorgvuldig geselecteerd en vervaardigd met hoogwaardige materialen, waardoor klanten kunnen genieten van gordijnen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en duurzaam.

 

 

Naast gordijnstoffen biedt Interstil ook een scala aan railsystemen en technologieën voor vlakke paneelgordijnen. Deze systemen zijn ontworpen met oog voor detail en gebruiksgemak, waardoor ze een ideale keuze zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Wat Interstil onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van hun producten, maar ook hun toewijding aan klantenservice en innovatie. Het deskundige team van Interstil staat klaar om klanten te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de juiste gordijnstoffen en raambekledingssystemen voor hun specifieke behoeften en voorkeuren.

 

 

Met een combinatie van uitstekende productkwaliteit, klantgerichte service en voortdurende innovatie, blijft Interstil een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige gordijnstoffen en raambekledingssystemen om hun interieur mee te verfraaien.

Gelegen in Steinhagen, in het oostelijke deel van Westfalen, hebben we een omgeving gecreëerd waarin we onze ideeën kunnen omzetten in succesvolle innovaties – made in Germany. Het resultaat is een assortiment gordijnen, railsystemen en technologie voor vlakke paneelgordijnen waarmee we de norm op de markt bepalen. We zijn verheugd dat u ervoor gekozen heeft om ons te bezoeken.

 

Uitstekend design en geavanceerde technologie

Bij Interstil geloven we dat goed design geen toeval is. Het komt voort uit een diepe fascinatie voor schoonheid en de overtuiging dat alleen perfectie goed genoeg is. Daarom zijn we trots op de vele onderscheidingen die we hebben ontvangen. Uitzonderlijk design en geavanceerde technologie hebben één ding gemeen: ze ontstaan niet zomaar. Ze zijn gebaseerd op de overtuiging dat perfectie alleen bereikt kan worden als er geen compromissen gesloten hoeven te worden. Als familiebedrijf zijn we ervan overtuigd dat kwaliteit de tand des tijds

Duurzaamheid, innovatie, een familiale aanpak en designgerichtheid – dit zijn de pijlers die ons bedrijf zo succesvol maken. Met een team van 100 medewerkers passen we deze aanpak dagelijks toe om ervoor te zorgen dat we onze producten steeds weer verbeteren. 

Manfred en Jens Diedrichsen

 

 

Mogen we iets voor je doen?

Waar kunnen we je bij helpen?
voor het maken van een afspraak
ik kan wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van mijn woning
voor het maken van een offerte
ik heb een specifieke vraag:

Ik wil graag advies

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

haarlem@bergenberg.nl

Verstuur een bericht