Merken Parade | Berg&Berg

Parade

Berg&Berg in Haarlem is de erkende interieurspecialist voor Parade voor  jouw regio. In de collectie vind je zowel lussentapijt als tapijt met een gesneden pool. Iedere kwaliteit is verkrijgbaar in een kleurenpalet dat helemaal past bij de interieurtrends van nu. Parade maakt rijke en luxe tapijten en vloerbedekking die afgestemd zijn op de hedendaagse behoefte aan warmte en comfort. Woon je in de regio Haarlem, Bloemendaal en Santpoort. Kom naar Berg&Berg in Haarlem en ervaar de unieke combinatie van vakmanschap en inspiratie die Parade vloeren tot een onderscheidende keuze maakt. 

Parade tapijt - warmte, luxe, comfort

Ontdek de Perfecte Vloerervaring met Parade: Waar stijl en comfort samenkomen

Bij het creëren van een warme en uitnodigende ruimte is er één element dat vaak centraal staat: de vloer. En voor wie op zoek is naar een vloer die niet alleen schoonheid toevoegt aan een ruimte, maar ook comfort en duurzaamheid biedt, is Parade de ultieme bestemming.

 

 

 

 

Met een erfenis die teruggaat tot decennia van excellentie in vloerproductie, heeft Parade zich gevestigd als een toonaangevend merk in de wereld van tapijtvloeren. Wat onderscheidt Parade van de rest? Laten we eens een kijkje nemen:

1. Innovatieve ontwerpen, grenzeloze stijl: Parade begrijpt dat elke ruimte uniek is en verdient een vloer die dat weerspiegelt. Daarom biedt het een uitgebreide collectie van tapijten in diverse stijlen, kleuren en texturen, zodat elke klant de perfecte match kan vinden voor hun esthetische visie. Van tijdloze klassiekers tot trendy patronen, Parade heeft voor elk wat wils.

2. Comfort dat boven alles staat: Een tapijt van Parade is niet alleen een visueel statement, maar ook een bron van comfort. Dankzij hoogwaardige materialen en vakmanschap bieden de tapijten van Parade een zachte en warme ondergrond om op te lopen, te spelen en te leven. Het gevoel van luxe onder de voeten is ongeëvenaard, waardoor elke stap een genot wordt.

3. Duurzaamheid in elk detail: Bij Parade staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Elk tapijt is vervaardigd met oog voor milieuvriendelijke productieprocessen en materialen van hoge kwaliteit die lang meegaan. Met een Parade-tapijt investeert u niet alleen in de schoonheid van uw huis, maar ook in een duurzame toekomst.

4. Klantgerichte service: Het team van Parade begrijpt dat het kiezen van de juiste vloer een belangrijke beslissing is. Daarom bieden ze deskundig advies en begeleiding om klanten te helpen bij elke stap van het proces, van het kiezen van het perfecte tapijt tot de installatie ervan. Klanttevredenheid staat voorop bij Parade.

 

 

 

 

Kies Parade voor jouw vloerbehoeften: Of u nu een klassieke uitstraling wilt creëren in uw woonkamer, een speelse sfeer in de kinderkamer of een rustgevende omgeving in de slaapkamer, Parade heeft de perfecte vloeroplossing voor u. Met zijn combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid is Parade de ultieme keuze voor wie op zoek is naar een vloer die niet alleen mooi is, maar ook een leven lang meegaat.

Ervaar de Parade-collectie vandaag nog en transformeer jouw ruimte in een oase van schoonheid en comfort.

 

 

Mogen we iets voor je doen?

Waar kunnen we je bij helpen?
voor het maken van een afspraak
ik kan wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van mijn woning
voor het maken van een offerte
ik heb een specifieke vraag:

Ik wil graag advies

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

haarlem@bergenberg.nl

Verstuur een bericht