Merken Van Besouw | Berg&Berg

Van Besouw

Berg&Berg in Haarlem is de erkende interieurspecialist voor Van Besouw in de regio Haarlem, Bloemendaal en Santpoort. De uitvinding van het katoenen lussentapijt uit 1969 door Van Besouw is nog altijd actueel. Een katoenen tapijt is stijlvol, zacht en van onverwoestbare kwaliteit. Van Besouw maakt gebruik van drie unieke processen: breien, weven en tuften waardoor elk tapijt een eigen unieke uitstraling krijgt. Onze interieuradviseurs helpen je graag! Kom naar de winkel of maak online een adviesafspraak. 

Van Besouw voor meesterlijk tapijt

Van Besouw: meesterlijke tapijten voor tijdloze elegantie

Al meer dan honderd jaar staat Van Besouw synoniem voor vakmanschap, innovatie en tijdloze elegantie in de wereld van tapijten. Met een rijke geschiedenis en een voortdurende toewijding aan kwaliteit, heeft dit Nederlandse bedrijf een reputatie opgebouwd als een van de meest gerespecteerde namen in de tapijtindustrie.

 

 

Innovatief ontwerp: Van Besouw staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen die zowel eigentijds als tijdloos zijn. Het bedrijf omarmt voortdurend nieuwe trends en technologieën om tapijten te creëren die zowel esthetisch als functioneel zijn. Of het nu gaat om subtiele texturen, gedurfde patronen of verfijnde kleuren, de ontwerpen van Van Besouw weten altijd te inspireren en te verrassen.

Duurzaamheid en kwaliteit: Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Van Besouw. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en productieprocessen die niet alleen zorgen voor een lange levensduur van hun tapijten, maar ook voor minimale impact op het milieu. Door te investeren in duurzame productiemethoden en materialen, draagt Van Besouw bij aan een groenere toekomst voor de tapijtindustrie.

Maatwerk en fexibiliteit: Van Besouw begrijpt dat geen twee ruimtes hetzelfde zijn, daarom biedt het bedrijf een scala aan maatwerkopties voor zijn tapijten. Of het nu gaat om het aanpassen van afmetingen, kleuren of structuren, Van Besouw streeft ernaar om aan de unieke behoeften van elke klant te voldoen. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om tapijten te creëren die perfect passen bij elke ruimte, van residentiële woningen tot commerciële projecten.

Klantgerichte service: Bij Van Besouw staat de klant centraal. Het toegewijde team van experts staat klaar om klanten te begeleiden en te adviseren bij elke stap van het proces, van het kiezen van het juiste tapijt tot de installatie ervan. Met hun diepgaande kennis en passie voor tapijtontwerp streven ze ernaar om de perfecte vloerervaring te bieden aan elke klant.

 

 

Ontdek de tijdloze schoonheid van Van Besouw tapijten: Of je nu op zoek bent naar een verfijnd patroon voor je woonkamer, een duurzame oplossing voor je kantoor of een op maat gemaakt tapijt voor een speciaal project, Van Besouw heeft het allemaal. Ervaar de tijdloze schoonheid, innovatie en kwaliteit van Van Besouw tapijten en geef jouw ruimte de luxe en comfort die het verdient.

 

 

Mogen we iets voor je doen?

Waar kunnen we je bij helpen?
voor het maken van een afspraak
ik kan wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van mijn woning
voor het maken van een offerte
ik heb een specifieke vraag:

Ik wil graag advies

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

haarlem@bergenberg.nl

Verstuur een bericht