160-vloeren_header.webp

De vloer is de basis van jouw interieur!

Wat bieden wij
product_vloeren-header

Gratis advies op maat bij Berg&Berg


Het vertalen van jouw wensen naar een mooi passend interieur kan best een uitdaging zijn. Hier hebben wij een oplossing voor!
vloeren_sfeer1920

De mooiste collectie vloeren in de omgeving van Haarlem, Bloemendaal en Santpoort.

Vloeren vormen de basis van je interieur en de keuze hiervan is heel persoonlijk. Van pvc tot hout en van marmoleum tot vinyl; Berg&Berg in Haarlem heeft het allemaal! Zo is er voor elke woon- en leefstijl een mooie en passende vloer verkrijgbaar. Naast de specifieke eigenschappen van de vloer staan kwaliteit en trends altijd voorop! Woon je in de regio Haarlem, Bloemendaal en Santpoort? We adviseren je graag over de vloer die het beste bij jouw woonstijl past. Laat je adviseren door onze vakkundige experts en maak snel een adviesafspraak.

vloeren_sfeer750
Onze collectie
  • PVC Vloeren kopen in Haarlem, Bloemendaal en Santpoort? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Haarlem! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Tapijt kopen in Haarlem, Bloemendaal en Santpoort? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Haarlem! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Trapbekleding kopen in Haarlem, Bloemendaal en Santpoort? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Haarlem! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Marmoleum kopen in Haarlem, Bloemendaal en Santpoort? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Haarlem! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Vinyl kopen in Haarlem, Bloemendaal en Santpoort? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Haarlem! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Laminaat kopen in Haarlem, Bloemendaal en Santpoort? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Berg&Berg Haarlem! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
Belakos
Besouw
BezT
Desso
Hebeta
Interfloor
Jabo
Marmoleum
Moduleo
Novilon
Parade
Tarkett
VT Wonen

Mogen we iets voor je doen?

Waar kunnen we je bij helpen?
voor het maken van een afspraak
ik kan wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van mijn woning
voor het maken van een offerte
ik heb een specifieke vraag: