Laat je inspireren door onze persoonlijke aanpak

Laat je inspireren door onze persoonlijke aanpak
5 januari 2024

Bij ons staat één ding voorop: jouw droominterieur realiseren met een persoonlijk interieuradvies op maat. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat jouw huis perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Daarom luisteren onze interieuradviseurs aandachtig naar jouw ideeën en werken ze deze tot in de puntjes uit, zodat jouw interieur een weerspiegeling wordt van jouw persoonlijkheid. Onze toegewijde stoffeerders en monteurs zorgen vervolgens voor de uitvoering, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over bestellen, meten of monteren. Dat is pas zorgeloos genieten!

 

 

Doe inspiratie en advies op

Het creëren van het ultieme thuisgevoel is onze passie, en we staan klaar om jouw woondromen werkelijkheid te maken. Of je nu een nieuw huis betrekt, gaat verbouwen of je interieur wilt moderniseren, wij bieden een persoonlijke aanpak die precies bij jou past. In ons nieuwe Style magazine vertellen we je alles over onze werkwijze en persoonlijke benadering. Je kunt het magazine online lezen of direct een afspraak maken voor jouw persoonlijke interieuradvies.

Laat je inspireren en adviseren door ons gespecialiseerde team van stylisten en stoffeerders, die met een professioneel oog jouw woonwensen in kaart brengen en net zo enthousiast zijn over jouw interieur als jijzelf.

 

 

Jouw interieur, onze zorgen

Bij het samenstellen van jouw interieur houden we rekening met jouw unieke woon- en gezinssituatie. Of je nu in een gehorig appartement woont, wilt verduurzamen of huisdieren hebt rondlopen, wij passen ons advies aan op jouw specifieke behoeften.

 

 

Interieurspecialist in de regio

Als interieurspecialist in de regio bieden wij alles wat je nodig hebt voor een nieuw interieur onder één dak. Van persoonlijk en uitgebreid advies tot het op maat maken van offertes, het monteren en installeren van producten en voortdurend contact met jou als klant. Van begin tot eind kun je vertrouwen op onze persoonlijke service.

 

 

Geen enkele interieurvraag is hetzelfde, en daarom leveren wij altijd maatwerk. Samen met jou gaan we op zoek naar jouw ideale interieur. We gebruiken daarbij alles wat we tot onze beschikking hebben: tekeningen, moodboards, inspiratie uit woonbladen, social media en natuurlijk onze uitgebreide collectie stalen. Samen brengen we jouw interieur tot leven met inspiratieborden, 3D-tekeningen en meer. In ons Style magazine kun je meer lezen over hoe een interieuradvies eruitziet.

 

Ieder advies is maatwerk

Wat je interieurvraag ook is, wij staan voor je klaar. Woon je in de omgeving van Haarlem, Bloemendaal en Santpoort? Kom naar Berg&Berg in Haarlem. Dé interieuradviseur voor jou en laat je informeren door onze stylisten. We denken graag met je mee. Neem contact met ons op voor vragen of maak direct een afspraak om jouw woondromen te realiseren. Je bent van harte welkom in onze winkel, maar onze stylisten komen ook graag bij je thuis langs met stalen voor een persoonlijk advies.